بسمه تعالی

فَاسْتَبِقُواْ الْخَيْرَاتِ أَيْنَ مَا تَکُونُواْ يَأْتِ بِکُمُ اللّهُ جَمِيعًا إِنَّ اللّهَ عَلَی کُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ (آيه ۱۴۸ سوره بقره)

پس در کارهای نيک بر يکديگر پيشی گيريد هر کجا که باشيد خداوند همگی شما را [به سوی خود باز] مي‏آورد در حقيقت‏ خدا بر همه چيز تواناست

سرزمین گلستان و استر آباد علی رقم پشتوانه غنی علمی فقهی و فرهنگی گذشته ،که روزگاری  میرداماد و میر فندرسکی استوانه های اصلی علمی مدرسه چهارباغ اصفهان عهد صفوی را در خود پرورانده است و بزرگانی چون امام محمد غزالی و ابن سینا در آن تلمذ نموده اند متاسفانه امروزه در عرصه امکانات زیربنایی آموزشی و پژوهشی مهجور بوده و از امکانات اولیه مورد نیاز دانشگاه دور مانده است در همين راستا، به انگيزه‌ی تجلی مبانی والای انسان‌دوستی و با توجه به سنت مرضيه‌ی انبيای گرامی و ائمه‌ی اطهار(ع) و بهره‌گيری از توانمندی‌های نيک‌انديشان و گسترش فرهنگ خيريه برای مشارکت در تأمين نيازهای دانشگاهی))   مجمع خيرين دانشگاه گلستان((  تاسیس شد . امیدواریم  با کمک و مشارکت خيرين استانی، کشوری و خارج کشور در راستای ایجاد فضای مناسب جهت ارتقای علمی و فرهنگی فرزندان این سرزمین  گامی برداریم. در این جهت  نيازمند همياری فکری، معنوی و مادی می باشیم . که امید است باقیات صالحات و توشه راهی در نزد خداوند منان باشد. بخشی از نیازهای دانشگاه در زیر آمده است ، در صورت تمايل جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره  32343703  و  32254166 -017  دبیرخانه مجمع خیرین دانشگاه گلستان تماس حاصل فرمایید. فرزندان دانشجوی شما منتظر حضور سبز و دستان سخاوتمندتان هستند.

نحوه مشارکت در کمیته خیرین :

1-   مشارکت در ساخت واحدهای آموزشی و پژوهشی

2-   مشارکت در تهیه و ساخت خوابگاه دانشجویی

3-   خرید تجهیزات آزمایشگاهی و کمک آموزشی

4-   اهدای یا وقف  بخشی از اموال منقول یا غیر منقول به دانشگاه

5-   کمک به دانشجویان بی بضاعت (در غالب شارژ کارت غذا ، پرداخت هزینه خوابگاه و...)

6-   حمایت ستادی

7-   ...