پیام رئیس دانشگاه گلستان جهت حضور گسترده جامعه دانشگاهی در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ رئیس دانشگاه گلستان طی پیامی ضمن تبریک فرارسیدن سی و هشتمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاهیان را به حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد.

متن پیام دکتر فرهاد یغمائی به شرح زیر می باشد:

دهه فجر، نقطه عطف تاریخ و نمونه همدلی و فداکاری ملت ایران است و یوم الله ٢٢ بهمن، یادآور روزیست که مردم مومن و فداکار ایران با عزمی راسخ و با تکیه به وعده الهی، دیوار ظلم ستم شاهی را فرو ریختند.

پیروزی انقلاب اسلامی، طلیعۀ پیشرفت کشور در تمام عرصه ها بود که دانشمندان جوان کشورمان در کنار ملت شریف ایران اسلامی مرزهای دانش را با موفقیت چشمگیر درنوردیدند که تمام این دستاوردها، گوشه ای از برکات پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است.

اینجانب بار دیگر از جامعه دانشگاهی و اساتید و پژوهشگران کشور و دانشگاه گلستان که نقشی اساسی و تأثیرگذار در حفظ آرمان های حضرت امام(ره) و انقلاب شکوهمند اسلامی دارند، دعوت می نمایم تا به شکرانه کسب این توانمندیها، همصدا با دیگر اقشار جامعه در راهپیمایی22 بهمن ماه حضور یابند و همچون همیشه پشتیبان کشور، انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی باشند.

فرهاد یغمائی