اطلاعيه پذيرش دانشجوي كارشناس ­ارشد در سال تحصيلي 97-96 با استفاده از آيين نامه ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمي

با استناد به ابلاغیه آيين­نامه ارائه تسهيلات به برگزيدگان علمي براي ورود به دوره­هاي تحصيلي بالاتر (دانشگاه گلستان اقدام به پذيرش دانشجو (بدون آزمون ورودي) در مقطع كارشناسي ارشد مي­نمايد.

متقاضیان بایستی یکی از شراِئط زیر را داشته باشند:

1-   دانشجويان ممتاز دوره کارشناسی پيوسته که حداکثر در مدت 8 نيمسال دانش آموخته شوند و پس از 7 نيمسال با حداقل 115 واحد گذرانده یا 6 نیمسال تحصیلی با گذراندن 110 واحد درسی و یا سه چهارم واحدهای درسی تا پایان نیمسال 6 به لحاظ میانگین جزء 10 درصد برتر در بين دانشجويان هم رشته و هم ورودی خود باشند.

2-   برگزيدگان المپيادهای علمی-دانشجويي، مسابقات و جشنواره ها و دانشجويان نمونه کشوری.

3-   رتبه های اول تا پانزدهم مرحله نهايي المپياد علمی- دانشجويي برای ورود به همان رشته برگزيده.

4-    دانشجويان نمونه کشوری و جز  15٪ برتر هم رشته هم ورودی.

5-    رتبه های اول تا سوم نهايي جشنواره های بين ­المللی خوارزمی، جوان خوارزمی، رازی و فارابی (در رشته مرتبط) با معرفی دبيرخانه جشنواره­ و مشاركت حداقل 35%.

مدارك لازم:

1-   فرم تكميل شده درخواست متقاضيان پذيرش در دوره هاي كارشناسي ارشد ( جهت دریافت فرم اینجا را کلیک کنید)

·       فرم های ناقص بررسی نخواهد شد.

2 - معرفي­نامه استفاده از تسهيلات آيين نامه استعدادهاي درخشان که در آن تعداد ورودی، رتبه و معدل دانشجو قید شده باشد.

3- ريز نمرات دوره كارشناسي

·       در صورت دانشجو بودن لازم است متقاضی تا 31 شهریور 96 فارغ التحصیل شود.

·       برای آگاهی از لیست رشته اینجا را کلیک کنید.

داوطلبان واجد شرايط مي توانند از تاريخ 17/01/1396 لغايت 31/2/1396 مدارك لازم را جهت بررسي به آدرس: گرگان- خيابان ولي عصر- عدالت 15 ساختمان مركزي دانشگاه گلستان حوزه معاونت آموزشي  دفتر استعدادهاي درخشان ارسال نمايند.

معاونت آموزشي وتحصيلات تكميلي دانشگاه گلستان تلفن: 01732322806 و تلفكس: 01732322906

دفتر استعداد­های درخشان دانشگاه گلستان 01732322808