آیین معارفه دانشجویان ورودی 96 دانشگاه گلستان برگزار شد

۲۵ مهر ۱۳۹۶

مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه گلستان با حضور جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه برگزار شد.

متن کامل

دور نخست مسابقات سوپر لیگ بسکتبال بانوان کشور به میزبانی دانشگاه گلستان برگزار شد

۲۲ مهر ۱۳۹۶

دور نخست مسابقات سوپر لیگ (ب) بسکتبال بانوان کشور به میزبانی تیم دانشگاه گلستان در گرگان برگزار شد.

نشست اعضای هیأت علمی دانشگاه گلستان با رئیس هیأت عالی جذب

۲۲ مهر ۱۳۹۶

به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، نشست اعضای هیأت علمی دانشگاه با دکتر محمدعلی کی نژاد رئیس هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

متن کامل

رئیس هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی: زمان بررسی پرونده های جذب و فراخوان اعضای هیأت علمی به کوتاهترین زمان ممکن رسیده است

۲۲ مهر ۱۳۹۶

نشست اعضای هیأت علمی دانشگاه گلستان با دکتر محمدعلی کی نژاد رئیس هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

رونمایی از وب سایت جدید دانشگاه

۱۸ مهر ۱۳۹۶

با حضور رئیس دانشگاه، وب سایت جدید دانشگاه گلستان راه اندازی و بر روی شبکه قرار گرفته است.يكي از مهمترين تلاش ها در طراحي وب سايت جديد به حداقل رساندن زمان انتخاب گزينه ها براي كاربران است.

انتصاب مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشکده فنی و مهندسی گرگان

۱۶ مهر ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ طی حکمی از سوی دکتر فرهاد یغمائی، رئیس دانشگاه دکتر مهدی یعقوبی به عنوان مدیر گروه مهندسی کامپیوتر دانشکده فنی و مهندسی گرگان منصوب شدند.در بخشی از این حکم ایشان آمده است، «امید است با استعانت از خداوند متعال در انجام شرح وظایف محوله(موضوع آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه­ها مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی) موفق و مؤید باشید.»همچنین در حکم جداگانه ای از زحمات مهندس فاطمه باقری مدیر سابق این گروه قدردانی به عمل آمد.

نصب و راه اندازی چند دستگاه جدید در آزمایشگاه مرکزی

۱۶ مهر ۱۳۹۶

گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دستگاه تولید آب فوق خالص(دیونیزه) گاززدایی شده آزمایشگاهی، دستگاه هود لامینار کلاس 3، دستگاه التراسونیک هموژنایزر همگن کننده مافوق صوت و دستگاه پرس قرص ساز دستی در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه نصب و راه اندازی شدگفتنی است این تجهیزات به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و با هزینه ای بالغ بر 700 میلیون ریال از نمایشگاه تجهیزات ساخت داخل خریداری گردیده و آماده بهره برداری و ارائه خدمات به دانشجویان و محققین دانشگاهی و غیر دانشگاهی می باشد.

پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت رئیس سابق دانشگاه مازندران

۲۲ شهریور ۱۳۹۶

چهره محبوب و خدمتگزار صدیق جامعه دانشگاهی کشور، رئیس سابق دانشگاه مازندران به دیدار معبود شتافت

متن کامل

رئیس دانشگاه گلستان: دانشگاه گلستان همسو با دولت تدبیر و امید وظایف خود را به نحو احسن انجام می دهد واحد ثبت خبر :

۲۱ شهریور ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر فرهاد یغمائی رئیس دانشگاه گلستان در آستانه سال تحصیلی جدید و در جمع اصحاب رسانه گزارشی از عملکرد دانشگاه در حوزه های مختلف ارائه کرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه گلستان: شورای راهبردی رسانه ای دانشگاه تشکیل می شود

۲۱ شهریور ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی؛ محمدمهدی اسلامی مدیر روابط عمومی دانشگاه گلستان در نشستی با جمعی از اصحاب رسانه، از همراهی خبرنگاران جهت معرفی دانشگاه و انعکاس اخبار و مطالب دانشگاهی تقدیر و تشکر کردند.