پیام تبریک رئیس دانشگاه گلستان به مناسبت عید سعید فطر

۲۳ خرداد ۱۳۹۷

دکتر فرهاد یغمائی رئیس دانشگاه گلستان با صدور پیامی فرارسیدن عید سعید فطر را به جامعه دانشگاهی کشور تبریک گفت.

انتصاب رئیس اداره روابط بین­ الملل دانشگاه

۸ خرداد ۱۳۹۷

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد یغمائی رئیس دانشگاه، رئیس اداره روابط بین­ الملل منصوب شدند.

متن کامل

تقدیر معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از عضو هیأت علمی دانشگاه گلستان

۶ خرداد ۱۳۹۷

طرح پژوهشی دکتر عبدالعظیم قانقرمه عضو هیأت علمی دانشگاه گلستان، توسط معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد تقدیر قرار گرفت.

مراسم تجلیل از افتخارآفرینان ورزشی دانشگاه برگزار شد

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

مراسم تجلیل از افتخارآفرینان دانشگاه در مسابقات ورزشی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 2 کشور و نفرات برتر جشنواره ورزش های همگانی بهاره دانشگاه برگزار شد.

جشن تجلیل از فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه گلستان برگزار شد

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

جشن تجلیل از فرزندان ممتاز اعضای هیأت علمی و کارمندان دانشگاه گلستان با حضور دانش آموزان ممتاز و خانواده های آنان برگزار شد.

12345678910...