آرشیو اخبار

برگزاری همایش ملی "رویکردهای نوین در آموزش زبان انگلیسی و زبان شناسی کاربردی" در دانشگاه گلستان

۲۶ بهمن ۱۳۹۶

نخستین روز همایش "رویکردهای نوین در آموزش زبان انگلیسی و زبان شناسی کاربردی" در دانشگاه گلستان برگزار گردید.

متن کامل

دانشگاه گلستان میزبان اولین همایش ملی "رویکردهای نوین در آموزش زبان انگلیسی و زبان شناسی کاربردی"

۲۵ بهمن ۱۳۹۶

اولین همایش ملی "رویکردهای نوین در آموزش زبان انگلیسی و زبان شناسی کاربردی" به میزبانی دانشگاه گلستان برگزار می گردد.

تقدیر مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از کارشناسان فرهنگی دانشگاه

۲۵ بهمن ۱۳۹۶

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از عملکرد کارشناسان درگاه فرهنگی دانشگاه گلستان تقدیر کرد.

غبار روبی مزار شهید دانشگاه برگزار شد

۲۳ بهمن ۱۳۹۶

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و گراميداشت مقام شامخ شهيدان انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، مزار شهید خوشنام دانشگاه غبارروبی و عطرافشانی شد.

جشن بزرگداشت سی و نهمین بهار آزادی برگزار شد

۲۳ بهمن ۱۳۹۶

مراسم جشن پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با حضور رئیس، اعضای هیأت رئیسه، اساتید و کارمندان دانشگاه در سازمان مرکزی برگزار شد.

تفاهم نامه همکاری دانشگاه گلستان و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

۲۳ بهمن ۱۳۹۶

در راستای بهره مندی از تواناییهای تخصصی، علمی، تحقیقاتی و کاربردی دانشگاه گلستان با دستگاه های اجرایی و مراکز علمی تحقیقاتی استان، تفاهم نامه ای بین دانشگاه گلستان و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان منعقد شد.

12345678910...