تجلیل از جانبازان دانشگاه گلستان

۲ اردیبهشت ۱۳۹۷

به مناسبت فرا رسیدن ولادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) و  روز جانباز، از جانبازان هشت سال دفاع مقدس دانشگاه تجلیل شد.

انتصاب معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی علی آباد کتول

۲ اردیبهشت ۱۳۹۷

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد یغمائی رئیس دانشگاه، دکتر نسیبه حاجیلری به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی علی آباد کتول منصوب شدند.

متن کامل

به میزبانی دانشگاه گلستان؛ نشست معاونین پژوهشی دانشگاه های دولتی مرکز استان برگزار شد

۲۹ فروردین ۱۳۹۷

نشست مشترک معاونین پژوهشی دانشگاه های گلستان، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان گلستان برگزار شد.

متن کامل

انتصاب رئیس دانشگاه گلستان بعنوان عضو ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان

۲۶ فروردین ۱۳۹۷

طی حکمی از سوی استاندار گلستان، دکتر فرهاد یغمائی به عنوان عضو ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان گلستان منصوب شد.

انتصاب مدیر مرکز رشد و گروه پژوهش های کاربردی و کارآفرینی دانشگاه

۲۶ فروردین ۱۳۹۷

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد یغمائی رئیس دانشگاه، مدیر مرکز رشد و گروه پژوهش های کاربردی و کارآفرینی دانشگاه گلستان منصوب شدند.

مراسم دید و بازدید نوروزی دانشگاه برگزار شد

۱۹ فروردین ۱۳۹۷

مراسم دید و بازدید نوروزی اعضای هیأت علمی و کارمندان با رئیس دانشگاه، برگزار شد.

انتصاب معاون پژوهش و فناوری دانشگاه

۲۳ اسفند ۱۳۹۶

دکتر فرهاد یغمائی رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر مهدی غفاری را به سمت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گلستان منصوب کردند.

12345678910...