مدیریت امور دانشجویی

امور تغذيه

امور تغذيه

اداره تغذيه با هدف تهيه و توزيع غذاي سالم و بهداشتي در جهت ارتقاي ايمني غذا و سلامتي جسمي و روحي دانشجويان عزيز انجام وظيفه مينمايد و با اين اقدامات مي كوشد از طريق ارائه غذاي مناسب و بهداشتي با رعايت ارزش غذايي و توزيع بهداشتي آن رضايت خاطر دانشجويان را فراهم نمايد . اين اداره براي بازديد دانشجويان از امكانات تهيه ، نگهداري ، پخت و توزيع مواد غذايي را بطور آزادانه فراهم نموده است .
 

وظایف اداره تغذیه:

  • اعمال اهداف و نظرات مدیریت دانشگاه در اداره تغذیه
  • تهیه برنامه و تقویم كاری اداره تغذیه
  • كنترل قسمتهای مختلف اداره تغذیه و ایجاد هماهنگی بین آنها
  • كنترل و نظارت بر امور مالی و اموال اداره تغذیه
  • تصحیح سالانه متن قراردادهای مرتبط با امور اداره تغذیه و ارائه به مراجع ذیربط و نظارت بر اجرا
  • طبخ و توزیع ناهار و شام و صبحانه به دانشجویان
  • نظارت بر ارائه غذا در مراسم و همایشهای برگزار شده در دانشگاه
  • تهیه و تنظیم برنامه غذایی با در نظر گرفتن نظرات دانشجویان
  • نظارت  و كنترل و انتخاب كلیه مواد غذایی اولیه با در نظر گرفتن اصول بهداشتی و تغذیه ای و نیز متن قرارداد
  • نظارت بر تهیه و پخت و نگهداری و توزیع غذا با توجه به اصول بهداشتی و تغذیه ای
  • تهیه و تنظیم آمار غذا و صورت وضعیت ماهانه پیمانكار
  • نظارت و كنترل كارت سلامت كاركنان
  • كنترل بهداشت محیط سلف سرویس مركزی،انبارها،سردخانه ها،سلف ها و ....
  • كنترل بهداشتی كارگران شاغل در سلف
  • اجرای دقیق برنامه غذایی هفتگی به دانشجویان
  • پاسخگویی به دانشجویان در صورت بروز مشكل
  • ارتقاء سیستم های اتوماسیون تغذیه دانشجویان
  • ارائه گزارش و راهكارهای مناسب در جهت حل مشكلات تغذیه ای دانشجویان
  • انجام نظرسنجی غذایی از دانشجویان به منظور پیش بینی در تنظیم برنامه های غذایی دانشجویان
  • پیشنهاد و انجام آزمایشات لازم از مواد غذایی خام و پخته
  • ارائه آموزش های لازم به كاركنان و كادر خدماتی شاغل در سلف سرویس
  • نظارت بر نحوه صدور كارت اعتباری اتوماسیون تغذیه دانشجویان
  • پی گیری مشكلات مربوط به افزایش اعتبار و رزرو غذا به صورت اینترنتی
  • ثبت نام دانشجویان جدید الورود
  • تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل