مرکز نشر دانشگاه

جلسه رونمایی و معرفی دو کتاب از انتشارات مرکز نشر دانشگاه برگزار شد.

چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳

به گزارش کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و مرکز نشر دانشگاه، جلسه رونمایی و معرفی دو عنوان کتاب «زمین­ شناسی مهندسی پروژه­ های زیرزمینی» و «اطلس فروریزش‌های کارستی» از انتشارات مرکز نشر دانشگاه توسط گروه آموزشی و انجمن علمی زمین ­شناسی دانشگاه، روز یک­شنبه مورخ 15 مهرماه ساعت 11:15 سالن شهید فخری­ زاده (پردیس جدید، دانشکده علوم) برگزار گردید.

در ابتدای جلسه خانم دکتر نوروزپور، رئیس محترم کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه در خصوص ترجمه با تأکید بر ضرورت ترجمه های علمی نکاتی را ارائه کردند و در ادامه آقای دکتر حامد رضائی و آقای دکتر آرش امینی، مترجمان دو عنوان کتاب «زمین­ شناسی مهندسی پروژه­ های زیرزمینی» و «اطلس فروریزش‌های کارستی» توضیحاتی را در خصوص اهمیت کتاب های ترجمه شده، کاربرد آنها و عناوین فصل های مختلف کتاب ارائه نمودند. لازم به توضیح است که هر دو اثر با همکاری دو نفر از دانشجویان دانش آموخته فعال و فارغ التحصیل زمین شناسی دانشگاه که در حال حاضر موفق به اخذ درجه دکتری و کارشناسی ارشد شدند، ترجمه شده است.

• برچسب ها:
  • دانشگاه گلستان