آموزش در تحول دانشگاه نقش کلیدی دارد

شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

به گزراش روابط عمومی دانشگاه گلستان؛ به مناسبت دهه سرآمدی آموزش جلسه ای با حضور دکتر میرکتولی ریاست محترم دانشگاه گلستان، دکتر مظاهری معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی، دکتر عمرانی مشاور محترم رئیس دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان آموزش دانشگاه گلستان و با هدف تقدیر و سپاس از زحمات کارشناسان محترم آموزش و تبیین جایگاه کلیدی آموزش در ساختار دانشگاه و بررسی راهکارهای تقویت فرآیندهای مرتبط با آن برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، دکتر میرکتولی ضمن تشکر از تلاش ها و زحمات مدیران و کارشناسان آموزش با اشاره به اهمیت آموزش به‌عنوان زیربنای اصلی هر نهاد دانشگاهی، گفت: حوزه آموزش ستون دانشگاه محسوب می‌شود و هر اندازه این حوزه خوب عمل کند، خروجی‌های دانشگاه در ابعاد مختلف به‌ویژه در حوزه آموزش و پژوهش نیز ارتقاء خواهد یافت.

وی افزود: حوزه آموزش باید نماد نظم، دقت و انضباط در دانشگاه باشد. همچنین با توجه به ارتباط مستقیم این حوزه با دانشجویان و مراجعین، تکریم ارباب‌رجوع و پاسخ‌گویی مؤثر و رسیدگی به امورات دانشجویان باید در صدر اولویت‌ها قرار گیرد. برگزاری آموزش ضمن خدمت به‌منظور ارتقاء سطح دانش تخصصی و مهارتی کارشناسان، ایجاد انگیزه و تقویت روحیه کارکنان، ارزیابی مستمر عملکرد کارشناسان، تشویق، حمایت و ارتقاء کارکنان پرتلاش از دیگر مواردی بود که در این نشست مورد تاکید ریاست محترم دانشگاه قرار گرفت.

در ادامه این نشست، دکتر مظاهری  معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اشاره به جایگاه محوری کارشناسان آموزش در نظام دانشگاهی گفت: کارشناسان آموزش نه‌تنها مجریان اصلی فرایندهای آموزشی هستند، بلکه با درک درست از چالش‌ها و نیازهای دانشجویان و اساتید، می‌توانند بازوی مشورتی مؤثری برای سیاست‌گذاری‌های آموزشی باشند.

 وی با تأکید بر لزوم بازنگری در شیوه‌های ارتباطی و اجرایی افزود: در برنامه‌ریزی سال جاری، توانمندسازی کارشناسان آموزش از طریق برگزاری کارگاه‌های تخصصی، بهبود زیرساخت‌های نرم‌افزاری و همچنین ایجاد بستر گفت‌وگوی مستقیم میان کارشناسان و مسئولان تصمیم‌گیرنده در دستور کار قرار گرفته است.

گفتنی است  در این جلسه، کارشناسان آموزش نقطه‌نظرات و پیشنهادات خود را درخصوص فرآیندهای موجود در حوزه تحصیلات تکمیلی، امور پایان‌نامه‌ها و روند فارغ‌التحصیلی دانشجویان ارائه نمودند و بر ضرورت بازنگری در برخی از رویه‌ها و ایجاد تحولات ساختاری به‌منظور تسهیل، تسریع و شفاف‌سازی مراحل تحصیل و فراغت از تحصیل تأکید شد.

 


تعداد بازدید: 44