مدیریت شاهد و ایثارگر

هفدهمین جلسه ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه گلستان بهمن 1403

شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

هفدهمین جلسه ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه گلستان در تاریخ 15/11/1403 بمناسبت اعیاد شعبانیه،روز ولادت پر خیر و برکت حضرت ابوالفضل العباس(ع) (روز جانباز) وچهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  ساعت 9 صبح در سالن جلسات  حوزه ریاست دانشگاه پردیس جدید برگزار گردید.

مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه آقای مهدی امیدیان ضمن خیر مقدم و عرض تبریک ایام اعیاد شعبانیه  و سالگرد پر افتخار انقلاب اسلامی  به مهمانان و اعضای محترم جلسه و مبارک دانستن این روز عزیز جهت برگزاری جلسه ستاد. ابتدا گزارشی درغالب پاور پوینت از قبیل آمار دانشجویان،برنامه های اجرا شده از دوره تصدی ایشان تا اکنون به سمع و نظر اعضا رساند و خاطر نشان کرد با اشاره به اهمیت جایگاه دانشجویان شاهد و ایثارگر امروز وظیفه داریم در حوزه های مختلف به دانشجویان شاهد و ایثارگر به عنوان سرمایه‌های اجتماعی خدمت رسانی کنیم و با استفاده از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه زمینه‌های لازم جهت رشد و توسعه همه جانبه آنها را فراهم نماییم.

آقای دکتر عباسی معاون محترم دانشجویی و فرهنگی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و یاد و خاطره شهیدان، جانبازان ،ایثارگران و تشکر از اداره شاهد و ایثارگر دانشگاه و زحمات آقای امیدیان در ارائه گزارش چند ماهه ، به  تبیین جایگاه شهدا، جانبازان و ایثارگران و فرزندان این بزرگواران بعنوان سرمایه‌های اجتماعی نام برد و افزود در بین دانشجویان شاهد و ایثارگر چهره‌های ممتاز، نخبه و مخترعین مختلفی هستند که بدون استفاده از هیچ سهمیه ای موفق به کسب عناوین مختلف شده‌اند. این جلسات را در راستای حل مسائل و مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر بسیار ارزشمند عنوان کرد و گفت: تعامل با مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای پیشبرد اهداف دانشجویان شاهد و ایثارگر بسیار مهم می باشد و دانشگاه گلستان همواره سعی کرده است تا بهترین خدمات را به خانواده گرامی شهدا و ایثارگران ارائه دهد.

 

آخر جلسه از دانشجویان جانباز دانشگاه در مقاطع ارشد و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند به مناسبت روز جانباز تجلیل شد. وتندیس و لوح سپاسی از طرف اداره اموردانشجویان شاهد و ایثارگر تقدیم گردید و بعد از پایان مراسم  جهت غبار روبی به مزار شهید گمنام دانشگاه ادای احترام شد.



تعداد بازدید: 23