جلسه توجیهی معاون دانشجویی و فرهنگی با پرسنل سلف سرویس دانشگاه

پنج شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴

️جلسه ای با حضور دکتر بزی، معاون دانشجویی و فرهنگی، مدیر امور دانشجویی، رئیس اداره حراست، پیمانکار طبخ و توزیع غذا و پرسنل سلف سرویس برگزار شد.

️دکتر بزی در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌ها و زحمات کارکنان سلف سرویس، بر نقش حیاتی این مجموعه در تأمین سلامت و رفاه دانشجویان تأکید کرد و گفت: کیفیت خدمات تغذیه‌ای و رعایت اصول بهداشتی، جلوه‌ای از نظم، دقت و مسئولیت‌پذیری همه عوامل دخیل در فرایند طبخ و توزیع غذاست. وی افزود: ایجاد محیطی سالم، همکاری متقابل و احساس مسئولیت جمعی می‌تواند رضایت دانشجویان را افزایش داده و جایگاه سلف سرویس دانشگاه را ارتقا دهد.

️در این جلسه، دبیر و نایب دبیر شورای صنفی- رفاهی نیز حضور داشتند و به بیان دغدغه‌ها و نظرات دانشجویان در خصوص کیفیت غذا و خدمات سلف پرداختند.

️در پایان جلسه، مهندس باقری، رئیس اداره حراست و کارشناس بهداشت محیط دانشگاه، نکات آموزشی مرتبط با ایمنی، انضباط کاری و رعایت اصول بهداشتی را یادآور شدند.

 


تعداد بازدید: 44