جلسه پدافند غیر عامل استان گلستان در دانشگاه گلستان برگزار شد

شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گلستان؛ جلسه پدافند غیر عامل استان گلستان با حضور دکتر میرکتولی ریاست محترم دانشگاه گلستان، مدیر کل پدافند غیر عامل استان و جمعی از مدیران استانی به میزبانی دانشگاه گلستان برگزار شد.

 در این نشست در خصوص عقد تفاهم‌نامه‌ای میان دانشگاه و پدافند غیر عامل استان به منظور همکاری و حمایت تخصصی اساتید و متخصصان این دانشگاه با دستگاه‌های اجرایی استان و کشور در حوزه پدافند غیر عامل مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

هدف از این تفاهم‌نامه، بهره‌مندی از ظرفیت علمی و تخصصی دانشگاه گلستان برای تقویت اقدامات پیشگیرانه و دفاع غیر نظامی در مواجهه با تهدیدات مختلف در استان و کشور اعلام شده است.

مسئولان استانی نیز بر اهمیت همکاری میان دانشگاه‌ها و نهادهای اجرایی تأکید کرده و از این اقدام دانشگاه گلستان به عنوان الگویی برای توسعه همکاری‌های علمی-اجرایی در زمینه پدافند غیر عامل تقدیر کردند.


تعداد بازدید: 111