انتصاب مدیر حراست دانشگاه گلستان

سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر میرکتولی ریاست محترم دانشگاه گلستان به استناد حکم مشاور وزیر و رییس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری در حکمی مهندس رسول فرمانی را به عنوان " مدیر حراست  دانشگاه گلستان " منصوب کرد.

دکتر میرکتولی ریاست محترم دانشگاه در این جلسه از زحمات ارزشمند و تلاش‌های شبانه‌روزی مهندس باقری در دوران مسئولیت‌شان تقدیر و تشکر کرد و افزود: ایشان با روحیه‌ای مثبت، تعهدی مثال‌زدنی و همکاری صمیمانه با سایر بخش‌های دانشگاه، همواره در جهت ارتقای فرآیندهای مدیریتی و تسهیل فعالیت‌های دانشگاهی گام برداشتند.

وی گفت: عملکرد مدیریت حراست در این دوره، نه تنها باعث بهبود فرآیندهای داخلی حراست دانشگاه شد، بلکه با نگاه مثبت و فراگیر به نیازهای مختلف دانشگاه، فضای مناسبی برای ادامه فعالیت‌های علمی و آموزشی فراهم آورد.

در ادامه، دکتر میرکتولی ضمن تبریک به مهندس فرمانی، مدیر جدید حراست دانشگاه، افزود: انتخاب شما به عنوان مدیر جدید حراست دانشگاه، نشان‌دهنده اعتماد و اطمینان مسئولان دانشگاه به توانمندی‌های شماست. بدون شک با تجربیات شما در حوزه‌های مختلف مدیریتی، شاهد تحولاتی مثبت در مدیریت حراست خواهیم بود که نه تنها به تقویت امنیت و نظم در دانشگاه کمک می‌کند، بلکه فضای همکاری و هم‌افزایی میان تمامی بخش‌های دانشگاه را نیز تسهیل خواهد کرد.

رئیس دانشگاه گلستان خاطر نشان کرد: مدیریت در این جایگاه، علاوه بر داشتن دیدگاه امنیتی، نیازمند یک نگاه جامع و چندجانبه به مسائل دانشگاه است. همکاران ما در حراست باید به‌عنوان تسهیل‌کنندگان در روند آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه عمل کنند و همواره در کنار دانشجویان و کارکنان باشند.

دکتر میرکتولی در پایان تأکید کردند: امیدوارم با همت و تلاش شما، دانشگاه گلستان همچنان در مسیر رشد و پیشرفت خود حرکت کند و این تغیرات مدیریتی به ارتقای کیفیت آموزش و تحقیقات در این مجموعه علمی بزرگ منجر شود.

گفتنی است، دکتر میرکتولی طی نامه جداگانه ای از خدمات صادقانه و بی‌شائبه جواد بافری در زمان تصدی مدیریت حراست دانشگاه  تقدیر و تشکر کرد.


تعداد بازدید: 241