رویداد استارتاپ ویکند حوزه خدمات آنلاین مبتنی بر هوش مصنوعی دانشگاه گلستان برگزار شد

شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به همت مرکز رشد مشترک دانشگاه گلستان و با حمایت پارک علم و فناوری گلستان، شرکت سفرهای علی بابا و شرکت شهرک های صنعتی گلستان، رویداد استارتاپ ویکند خدمات آنلاین مبتنی بر هوش مصنوعی با حضور روسای دانشگاه گلستان و پارک علم و فناوری گلستان جمعی از مسئولان و دانشجویان دانشگاه های استان برگزار شد.

در این رویداد 65 ایده- تیم از کل کشور ثبت نام کردند که طی داوری اولیه 17 ایده – تیم به ارائه روز اول رویداد راه یافتند و بعد از داوری توسط منتورها 10 تیم انتخاب شدند.

در این رویداد سه روزه، کارگاه های تیم سازی توسط فاطمه اونق ( مدیر منابع انسانی دفتر علی بابا گرگان)، بوم مدل کسب و کار توسط فایزه دادخواهی ( مدیر ارشد شرکت سفرهای علی بابا)، اعتبارسنجی ایده و MVP توسط حسین میرسعیدی (مدیر ارشد طراحی محصول شرکت سفرهای علی بابا) و نحوه ارائه به سرمایه گذار توسط مسعود شریفی پور (مدیر مهندسی پروژه های شرکت سفرهای علی بابا) برگزار و آموزشها و راهنمایی موثر به شرکت کنندگان ارائه شد.

در پایان رویداد از سه تیم برتر به ترتیب با عناوین پلتفرم شبیه سازی رفتار انسان در فضاهای معماری با هوش مصنوعی، پلینکا (اپلیکیشن هوشمند آموزش به کودکان اوتیسم)، همراه هوشمند کشاورز (پلتفرم هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی برای مدیریت گلخانه های خرد و متوسط) و تیم مارکوپلو به عنوان تیم شایسته تقدیر با نظر داوران انتخاب و تقدیر و تشکر به عمل آمد.

شایان ذکر است تیم های برتر بدون داوری می توانند در مرکز رشد مشترک دانشگاه و پارک علم و فناوری گلستان به عنوان هسته فناور مستقر شوند.


تعداد بازدید: 216