به مناسبت روز حسابدار، نشست صمیمانه‌ای با حضور دکتر میرکتولی ریاست محترم دانشگاه گلستان و معاون، مدیر و کارشناسان مالی برگزار شد

یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گلستان؛ در این نشست، دکتر میرکتولی ضمن تبریک این روز به کارکنان حوزه مالی، از تلاش‌ها و زحمات مجموعه همکاران در پیشبرد امور دانشگاه و ایجاد شفافیت و انضباط مالی قدردانی کرد.

وی با اشاره به نقش مهم حسابداران در نظام اداری و مالی دانشگاه، گفت: حسابداری ستون اصلی تصمیم‌گیری‌های مالی و برنامه‌ریزی دقیق در هر سازمان است و همکاران این حوزه با تلاش خستگی‌ناپذیر خود، زمینه‌ساز اعتماد، نظم و پیشرفت مجموعه دانشگاه هستند.

رئیس دانشگاه گلستان همچنین بر اهمیت ارتقای فرایندهای مالی، بهبود سامانه‌ها، افزایش دقت و سرعت در ارائه خدمات و حرکت به سمت استانداردسازی و هوشمندسازی فعالیت‌ها تأکید کرد.

در پایان، مدیر و کارشناسان مالی نیز به بیان دیدگاه‌ها، چالش‌ها و پیشنهادهای خود پرداختند و بر تداوم همکاری و تلاش برای اعتلای دانشگاه تأکید شد.

 

 


تعداد بازدید: 15