چهار استاد دانشگاه گلستان در جمع پژوهشگران پر استناد جهان

یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه گلستان؛ بر اساس گزارش آخرین فهرست پژوهشگران ایرانی پراستناد یک‌درصد برتر جهان که از سوی مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) منتشر شده است، نام چهار نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه گلستان در میان ۱۱۴۴ پژوهشگر ایرانی پراستناد جهان قرار گرفت. 

این موفقیت علمی نشان‌دهنده جایگاه برجسته دانشگاه گلستان در تولید علم، پژوهش‌های اثرگذار و حضور فعال در عرصه‌های علمی ملی و بین‌المللی است. 

اسامی اعضای هیئت علمی دانشگاه گلستان که در این فهرست قرار گرفته‌اند به شرح زیر است: 
دکتر قاسم بهلکه – دانشکده فنی و مهندسی علی‌آباد کتول
 دکتر علیرضا گودرزی – دانشکده مهندسی گرگان
 دکتر علی درخشان – دانشکده علوم انسانی و اجتماعی 
دکتر سید محمدجواد حسینی کهساری – دانشکده مهندسی گرگان

گفتنی است دکتر علی درخشان علاوه بر قرار گرفتن در جمع یک‌درصد پژوهشگران ایرانی پراستناد برتر جهان در حوزه‌های علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری، در میان ۵۵۷ پژوهشگر پراستناد این حوزه‌ها نیز جای گرفت.

 دانشگاه گلستان ضمن تبریک این دستاورد ارزشمند به جامعه دانشگاهی، برای این اساتید گرانقدر تداوم موفقیت و درخشش روزافزون در مسیر علم و پژوهش را آرزومند است.


تعداد بازدید: 65