پیام تبریک رئیس دانشگاه گلستان به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵

متن پیام رئیس دانشگاه گلستان:

به نام خداوند جان و خرد  

۲۷ اردیبهشت‌ماه، روز ارتباطات و روابط عمومی، یادآور جایگاه ارزشمند و تأثیرگذار فعالانی است که با تعهد، آگاهی و خلاقیت، پل ارتباطی میان سازمان و جامعه هستند و با اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف، بستر اعتماد، همدلی و تعامل سازنده را فراهم می‌آورند.

در دنیای امروز که سرعت انتقال اطلاعات و نقش رسانه‌ها بیش از هر زمان دیگری پررنگ شده است، روابط عمومی‌ها رسالتی خطیر در هدایت افکار عمومی، تبیین دستاوردها و انعکاس صادقانه فعالیت‌ها بر عهده دارند. بی‌تردید تلاش‌های مسئولانه و حرفه‌ای همکاران پرتلاش حوزه روابط عمومی دانشگاه گلستان، نقش بسزایی در ارتقای جایگاه علمی و اجتماعی این دانشگاه داشته است.

اینجانب ضمن گرامی‌داشت این روز، از زحمات ارزنده تمامی فعالان عرصه ارتباطات و روابط عمومی، به‌ویژه همکاران حوزه روابط عمومی دانشگاه گلستان، اساتید فرهیخته و دانشجویان رشته روابط عمومی دانشگاه که با دانش و تخصص خود به غنای این عرصه می‌افزایند، صمیمانه قدردانی نموده و برای همگان توفیق، سلامتی و سربلندی روزافزون آرزو دارم.

با احترام  
دکتر جعفر میرکتولی  
رئیس دانشگاه گلستان  


تعداد بازدید: 47