بزرگداشت روز ملی عفاف و حجاب در دانشگاه برگزار شد

۲۷ تیر ۱۳۹۷

به همت ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی دانشگاه مراسم روز ملی عفاف و حجاب با حضور جمعی از اساتید و کارکنان و سخنرانی دکتر صدیقه بهرامی معاون پژوهشی حوزه علمیه خواهران استان گلستان برگزار شد.

آئین دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه برگزار شد

۱۷ تیر ۱۳۹۷

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه گلستان جشن دانش آموختگی 375 نفر از دانشجویان ورودی سال 1393 در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار شد.

انتصاب رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه

۱۷ تیر ۱۳۹۷

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد یغمائی، رئیس دانشگاه گلستان دکتر مریم آق آتابای به عنوان رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه منصوب گردید.

عضویت دانشگاه گلستان در کارگروه ملی همکاری های ایران و سوئیس

۱۳ تیر ۱۳۹۷

دکتر مهدی غفاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گلستان به عضویت کارگروه ملی همکاری های ایران و سوئیس منصوب شد.

انتصاب مدیر گروه رشته مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی علی آباد کتول

۱۲ تیر ۱۳۹۷

طی حکمی از سوی دکتر فرهاد یغمائی، رئیس دانشگاه دکتر حسین کریمیان به عنوان مدیر گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی علی آباد کتول منصوب شدند.

آغاز طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه گلستان

۱۰ تیر ۱۳۹۷

هفتمین دوره درون دانشگاهی طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دفتر هم اندیشی اساتید از امروز آغاز گردید.

12345678910...