مرکز نشر دانشگاه

فراخوان انتخاب کتاب برتر سال 1402 دانشگاه گلستان

چهارشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۲

به گزارش کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و مرکز نشر دانشگاه گلستان، به مناسبت هفته پژوهش و فناوری 1402 که آذر ماه برگزار خواهد شد، و با هدف تقدیر از اعضای هیأت علمی دانشگاه به عنوان نویسنده مسئول کتاب‌های برتر، انتخاب کتاب برتر سال 1402 دانشگاه گلستان انجام می‌گردد.

شرایط شرکت در انتخاب کتاب برتر 1402:

- کتاب‌های تصنیف، تألیف، تصحیح، تحشیه و تدوین و گردآوری.

- کتاب‌های ترجمه.

- فصل یا فصولی از کتاب که توسط ناشران معتبر بین‌المللی منتشر شده باشند.

- حداقل یکی از صاحبان اثر، عضو هیأت علمی دانشگاه گلستان باشد و نام وی با عنوان «عضو هیأت علمی دانشگاه گلستان» بر روی جلد یا صفحه شناسنامه کتاب درج گردد.

- کتاب‌‌هایی که برای نخستین بار در سال تقویمی قبل (سال 1401) منتشر شده باشند، بررسی خواهند شد. تاریخ در­ج ­شده در صفحه شناسنامه کتاب ملاک عمل خواهد بود.

- صاحب اثر (آثار منتشره غیر از مرکز نشر دانشگاه)، برای شرکت در دوره انتخاب کتاب برتر، سه نسخه از کتاب خویش را در زمان انتشار فراخوان، به دفتر مرکز نشر واقع در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه ارسال کند.

مهلت ارسال کتاب: تا شنبه 18 شهریور ماه 1402

• برچسب ها: