مرکز نشر دانشگاه

راهنماها و دستورالعمل‌ها

نحوه درخواست چاپ کتاب

صاحب اثر  یک نسخه پرینت‌شده از پیش‌ نویس کتاب خود را که کلیه موارد مطرح در شیوه‌نامه چاپ کتاب در آن رعایت شده باشد، همراه با فرم درخواست چاپ اثر براي انجام ارزیابی اولیه در شورای نشر به مرکز نشر دانشگاه تحویل دهد.

پس از تأیید اولیه پیش‌نویس کتاب توسط شورای نشر، صاحب اثر موظف است دو نسخه دیگر از پیش‌نویس کتاب را جهت ارسال به داوران به مرکز نشر تحویل دهد.

نحوه چاپ کتاب

در صورت مثبت‌بودن نظر داوران و کسب حد نصاب لازم از نتایج ارزیابی، صاحب اثر موظف است اصلاحات مورد نظر داوران (در صورت نیاز) یا شوراي نشر دانشگاه را، حداکثر ظرف مدت چهار ماه انجام دهد.

هم‌چنین طرح جلد اثر نیز تهیه و به شورای نشر دانشگاه جهت بررسی و تأیید نهایی ارسال گردد. در نهایت پس از اعمال اصلاحات و ویرایش زبانی و ادبی، اثر برای صفحه‌بندي نهایی به چاپخانه تحویل می‌گردد؛ که پس از بازبینی و تأیید پدیدآورنده و نظر شورای نشر، مرکز نشر دانشگاه اقدام به اخذ شابک و فیپا برای کتاب می‌نماید. پس از صدور فیپا و قرارگرفتن آن در صفحه حقوق اثر، صاحب اثر موظف است یک عدد لوح فشرده با حجم کمتر از سیزده مگابایت، حاوی متن کامل و طرح جلد اثر و یک نسخه پرینت‌ و صحافی‌شده (یک نسخه پیش‌چاپ نهایی) اثر را برای دریافت مجوز چاپ کتاب به مرکز نشر دانشگاه تحویل نماید. پس از دریافت مجوز چاپ کتاب، چاپ و تکثیر اثر در چاپخانه انجام خواهد شد. در انتها و قبل از خروج اثر از چاپخانه لازم است دو فرم بازدید از چاپخانه و فرم اعلام وصول اثر به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تحویل گردد و با کسب اجازه و تأیید آن نهاد محترم، خروج اثر از چاپخانه و توزیع آن برای فروش بلامانع است.

مدارک لازم برای استعلام آثار ترجمه:

1. فیش واریزی به مبلغ ۲۵۰۰۰ ریال به شماره حساب 4001024303014832 (شماره شبا IR340100004001024303014832) شناسه پرداخت 324024374113650000000000000020 به نام تمرکز وجوه درآمد اختصاصی-مرکز نشر دانشگاهی (بانک مرکزی)؛
  2. صفحه عنوان اثر به زبان اصلی؛
  3. صفحه حقوق (پشت صفحه عنوان) اثر به زبان اصلی  (که شامل ISBN و مشخصات نشر است)؛
  4. صورتجلسه تأیید گروه مبنی بر لزوم ترجمه آثار به زبان اصلی که سال نشر آن‌ها، بیش از 5 سالِ گذشته باشد.

فهرست کتاب‌هایی که از دانشگاه برای استعلام ترجمه به مرکز نشر دانشگاهی اعلام شده‌اند، از اینجا دریافت نمایید.

مدارک لازم برای دریافت فهرست پیش از انتشار (فیپا)

صاحب اثر، پس از پایان تایپ و صفحه‌آرایی اثر (صفحه‌بندی به اتمام رسیده باشد و هیچ‌گونه تغییر ظاهری و محتوایی در اثر ایجاد نگردد)، یک فایل به فرمت pdf که حاوی اطلاعات ذیل باشد را به دفتر کتابخانه یا به آدرس رایانامه unilib@gu.ac.ir ارسال نماید.

الف. صفحه عنوان اثر؛

ب. شناسنامه موقت کتاب؛

ج.  فهرست مطالب؛

د. پیشگفتار و مقدمه؛

ن. حداقل سی صفحه از متن اصلی اثر؛

ه. فهرست منابع و مآخذ؛

ی. صفحه عنوان کتاب زبان اصلی (برای کتاب‌های ترجمه).

مدارک لازم برای دریافت کارت مجوز کتاب

الگوی طرح جلد کتاب //  فایل لایه باز الگوی طرح جلد کتاب